Ruilen of retourneren

U kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Graag willen wij uw retour zo goed en zo snel mogelijk behandelen. Hoe meer gegevens u invult, hoe beter wij u kunnen helpen. Wanneer u een artikel wilt retourneren kunt u het retourformulier invullen en meesturen in het pakket. Het artikel moet daarvoor ongeschonden en met originele verpakking bij ons ontvangen zijn. Verwijder tevens het oude verzendlabel van de verzenddoos. Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we producten; die gevuld zijn geweest, waarin as is verwerkt, producten die speciaal op maat/verzoek gemaakt zijn en producten die zijn gegraveerd.

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?
Wij bieden twee manieren om uw bestelling retour te sturen.

1. Het artikel zelf terug brengen
U kunt in overleg het artikel zelf terug brengen.

2. Retourneren via de pakketdienst
Ook is het mogelijk om uw pakket te retourneren via één van de verschillende pakketdiensten. Om uw retourartikel goed te kunnen behandelen verzoeken wij het retourformulier volledig in te vullen en toe te voegen in de verzenddoos. De gemaakte kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Als u een vraag heeft of advies wilt hebben kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0251-216363.